Пратиха Самуел Ето\'о в Милан

19:33
Пратиха Самуел Ето\'о в Милан
Голмайсторът на Барселона Самуел Ето\'о иска да напусне каталунския клуб и да подпише договор с италианския гранд Милан, съобщават медиите на Апенините. Камерунецът е във вихъра си този сезон, след като поведе и в класирането за "Златната обувка", но от ръководството на Барса все още не му предлагат нов договор и "росонерите" са готови да се възползват от ситуацията през идното лято. Контрактът на Ето\'о с каталунците изтича в средата на 2010-а година.

Според италианските медии агентите на камерунския нападател вече са провели серия от тайни срещи с ръководството на Милан, при които са уточнени детайли от бъдещия трансфер на футболиста. Контактите на са оповестени публично, заради забраната на ФИФА, според която Ето\'о и негови представители нямат право да влизат в каквито и да е било взаимоотношения преди края на 2009-а година с други клубове.

Ръководството на миланския гранд се радва на отлични отношения с президента на Барселона Жоан Лапорта, като преди Роналдиньо да премине на "Джузепе Меаца" самият Самуел Ето\'о бе на крачка да направи това. Испанският всекидневник "Ел Мундо Депортиво" дори си позволи да направи колаж на камерунския футболист с фланелката на Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация